Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model

$57.90 USD Sale Save
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model IXTECH
Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model

Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm - ELEGANCE Model

$57.90 USD Sale Save

Item is in stock Only 0 left in stock Item is out of stock Item is unavailable

Adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm

The adjustable 360° Rotatable Microphone Boom Arm is designed to provide a great sound quality for your home studio. With the easy operation and low weight, you will enjoy this microphone boom arm.

  • 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐬𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐁𝐫𝐨𝐚𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐨𝐨𝐦 𝐌𝐢𝐜 𝐀𝐫𝐦 – Designed to help optimize your voice during podcasting, gaming, or streaming this microphone arm works on a desk at home or a podcasting studio with a 360° adjustable arm that rotates to your needs.
  • 𝐂𝐥𝐢𝐩-𝐎𝐧 𝐂𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐇𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫 – Each boom mic arm comes with a clip-on cable holder to help free up space and minimize the mess on your desk which creates a clean, professional look that also keeps your space clear of tangled wires.
  • 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐧𝐠 𝐃𝐮𝐚𝐥 𝐒𝐮𝐬𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬 – Our desk microphone arm is designed with sturdy suspension springs that support up to 1kg of mic weight, so you can keep it from shaking, rattling, or moving during recordings for enhanced clarity.
  • 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐫𝐞 𝐁𝐨𝐨𝐦 𝐀𝐫𝐦 𝐌𝐢𝐜 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝 – This microphone arm stand features a strong C-clamp that attaches to the edge of your desk without shifting or moving during use. It also lets you fold it away for quick, fuss-free storage when you’re on the go.
  • 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐭𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 – Arm microphone accessories microphone shock mounts and flow that is compatible with 3/8 "to 5/8" screw adapter and 3/8 "to 1/4" screw adapter at home using professional recording studios, product demonstrations, or video games setups you can easily use.

model number: IX-MI02

model name: Elegance

 

Cast, stream, and share high-quality live audio by keeping your mic close to your mouth with an adjustable broadcasting boom arm from IXTECH.

Whether you’re an avid gamer, an up-and-coming podcaster or you work from home and need to talk to people online from all over the world keeping your mic properly distanced from your mouth can make a world of difference. 

But a traditional mic stand can take up valuable space on your desk and doesn’t always make it easy to express yourself with clarity. 

We developed this universal IXTECH Boom Arm for microphones to help keep your mic properly mounted and in position when you need it, and then slide it out of the way when you don’t.

Professional-Grade Studio Equipment

This versatile boom arm microphone stand works with a wide range of popular mic’s and features a strong, well-balanced design that ensures high-quality recording and microphone use. 

From the quiet and strong internal springs that hold up to 1kg of weight to the 360 rotating design that lets you pull it into place or slide it out the way seamlessly, it’s ideal for podcasting, streaming video games, home audio studios, and other personal or professional needs. 

It easily carries microphones weighing up to 2.2 lbs. 

C-Clamp Base: Min. 0.4'', Max. 2.36'' .

Grommet Base: Min. 0.4'', Max. 2.36''. 

Desk mounting shaft diameter: 0.35''.

Package Dimensions: 39.2 x 4.6 x 3.3 inches

Question1:How long is each arm ?

Answer1:Complete Length: 43"After being installed on the table, its length is 38.2"

Question2:Does this model work with a AT875R shotgun mic?

Answer2:The AT875R brand microphone can be installed with the shock mount.With 1/4, 3/8, 5/8 adapters, 2.2 lb. you can use it with all microphones weighing.

Question3:Does it come with the pictured shock mount?

Answer3:There is no shock mount in the box.

Question4:What is the maximum size the C-clamp can accommodate?

Answer4:Max clamping width is 2.36" (5.99 cm)

Question5:Is it compatible with the HyperX mic?

Answer5:They made a very good team with the HyperX microphone. One of the best microphone stands that you can use with this microphone is the IXTECH brand.

Question6:is it compatible with Xbox?

Answer6:Microphone, tablet, phone, webcam, etc. it is designed for use with devices.

Question7:I want to mount my table by drilling. Does the product have the necessary apparatus?

Answer7:Yes, it's in the product's box.

Question8:Can this be installed upside down?

Answer8:It all depends on where you will install it. You can mount it by drilling a wooden floor. However, the wood should not be thicker than 2.36". Be careful.

Question9:Can i use it my monitor arm?

Answer9:2.2lb. you can use it with products that weigh and products that are compatible with 3/8, 5/8 and 1/4 adepter. Microphone handle; mic designed for attaching materials such as phones, tablets and cameras. TVs. monitors are heavier than these products. TVs. the "monitor stands" designed for their monitors are different.

Question10:what is the difference between elegance and the older model?

Answer10:We have implemented requests from customers for our new product. The quality and strength of the material have been improved. In addition, a 1/4 adapter will also be available very soon. We have also added this innovation. But it took him a while to get to the Amazon. It will be added to the images. We will continue to renew our product.

Question11:Do I need an apparatus for clamping drums?

Answer11:No. You can easily tighten and loosen it.

Question12:Can you hook this onto a monitor arm?

Answer12:Its weight is 2.2 lb. it can not be used with products heavier than.

Some examples of microphones that you can use with the IXTECH Elegance Microphone Boom Arm.

With Rode Microphone

IXTECH Elegance boom arm is compatible with most standard mics with a standard 5/8" or 3/8" threading and makes a must-have accessory for any radio or home recording studio.You can easily install your Rode Microphone.

With Blue Yeti Microphone

Make your voice sound better in the podcasting studio. This 360° rotatable microphone boom arm allows you to get the perfect mic placement much easier and with better posture.You can easily install your Blue Yeti Microphone.

With Shure Microphone

IXTECH Elegance microphone arm stand has sturdy suspension springs that keep your microphone stable in all positions, prevent shaking, and make your recording much faster.You can easily install your Shure Microphone.

With Hyperx Microphone

Dynamics, Strong, Durable, Stylish, Natural and a Good Quality Boom Arm Microphone. You can easily install your Hyperx Microphone.

Customer Reviews

Based on 126 reviews Write a review