Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model

$55.90 USD Sale โ€ข Save
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH
Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model IXTECH

Adjustable 360ยฐ Rotatable Microphone Boom Arm - HERO Model

$55.90 USD Sale โ€ข Save

Item is in stock Only 0 left in stock Item is out of stock Item is unavailable

  • ๐ŸŽ™๏ธ ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ช๐—ถ๐˜๐—ต ๐—”๐—ป๐—ด๐—น๐—ฒ ๐—”๐—ฑ๐—ท๐˜‚๐˜€๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜: Make your voice sound better in the podcasting studio. This 360ยฐ rotatable microphone boom arm allows you to get the perfect mic placement much easier and with better posture.
  • ๐ŸŽ™๏ธ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ-๐—ฆ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—–๐—น๐—ถ๐—ฝ-๐—ข๐—ป ๐—–๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐—›๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ: With a convenient cable holder, this mic boom arm saves your desktop the mess of tangled cables, frees up a lot of space on your desk, and feels much more professional.
  • ๐ŸŽ™๏ธ ๐——๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—ฆ๐˜‚๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€ ๐—ž๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐— ๐—ถ๐—ฐ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: Our mic arm stand features sturdy suspension springs that hold your microphone steady in any position, preventing shaking, and making your recording much faster.
  • ๐ŸŽ™๏ธ ๐—™๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ผ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ ๐—บ๐—ถ๐—ฐ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ: This microphone arm stand is made for your convenience. It comes with a strong C-clamp for firm attachment to your desk and has a practical folding design for fuss-free storage and transportation.
  • ๐ŸŽ™๏ธ ๐—จ๐—ป๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ๐—น ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ผ๐—ฟ ๐—”๐—ฟ๐—บ: Our microphone shock mount is compatible with most standard mics with a standard 5/8" or 3/8" threading and makes a must-have accessory for any radio or home recording studio.

model number: IX-MI01

ย 

Details:ย Your Quest For The Perfect Boom Mic Stand Arm Is Officially Over!

Whether you need a reliable broadcast boom arm, podcast mic stand arm, or gaming mic stand arm, you are in the right place.

Introducing The Ultimate Mic Stand Boom Arm By I-Xtech!

Now you donโ€™t have to settle for a desk mic stand arm that breaks easily, a hard-to-use arm for your microphone stand desk, or a stiff, inconvenient mic holder.

Why Choose Our Professional Microphone Arm? Here Are The Top 3 Reasons!

โœ… EASY SETUP: With our adjustable studio boom arm you can be ready to record so much faster. Tighten the clamp to your desk and slide the boom arm into the hole. It can rotate 360 degrees and will keep your microphone steady, without shaking a bit. Pull the boom arm toward you and hit Record.

โœ… LONG-LASTING CONSTRUCTION: The I-Xtech steel microphone arm mount is a step up in both quality and durability for a consumer boom arm. It is made for daily use, with robust steel internal springs for safe and quiet function, and can hold mics of up to 1kg of weight.

โœ… PRO-LEVEL STUDIO EQUIPMENT: Compatible with most vocal and dynamic microphones, our scissor boom mic stand arm is great for game streaming, podcasting, radio broadcasting, ideal for your home studio, the stage, and TV station.ย Need More Reasons?โœ” Whisper-Like โ€“ Internal Suspension Springsย โœ” Smart Cable Management โ€“ Clip-On Cable Holderโœ” Compact, Easy To Carry โ€“ Folding Scissor Arm MicrophoneWhat You Get:ย 1 * Mic Desk Stand Arm1 * Installation KitDo Not Hesitate!Click โ€œAdd To Cartโ€ NOW And Level-Up Your Recording Experience!

EAN:ย 6971202177309

Package Dimensions:ย 39.3 x 4.7 x 3.3 inches

Question1:What is the Length of each segment of the arm?

Answer1:The length of boom arm segments are 15.5'' and 17''

Question2:What size diameter hole will the grommet hole fit? I only see range of desk thickness these can clamp onto

Answer2:Hello! thickness of the grommet iron rod that enters the table: 0,20"

Question3:Will this mic arm works with the blue yeti blackout microphone?

Answer3:Yes, It works very well with Blue Yeti Blackout.

Question4:Does this work with fifine mic?

Answer4:2.2 lb. you can use it with all microphones that weigh and have an adapter input of 1/4, 3/8, or 5/8.

Question5:Is there a way to mount this on a regular mic stand?

Answer5:You can mount it on the table only with C-clamp and Grommet.

Question6:Does it work with the audio technica?

Answer6:Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR Microphone.In the descriptions of this product: stand mounting for stands with 5/8"-27 threads; adapter with 5/8"-27 to 3/8"-16 threads. It says it's in the box. With these adapters, you can easily use the IXTECH microphone boom arm.

Question7:Can it fit a Samson G track pro with its adapter?

Answer7:Fits Standard 5/8โ€ or 3/8โ€ Threading. It happens if the microphone input is this size.

Question8:What does the tension screw do?

Answer8:Inside the boom arm is a metal cable. With the tension screw you can either tighten the tension on the cable or loosen it. Mostly so that a heavy mic wonโ€™t weigh the boom arm down. If the mic is heavy just add some tension and the arm should stay in place.

Question9:Does it fit the King Bee 2?

Answer9:The King Bee II is listed at 3.58 lbs. and this boom is rated at 2.2 lbs. Donโ€™t think this is a good match.

Question10:Is this compatible with maonocaster lite?

Answer10:Yes, you can easily use it.

Question11:Can this be adjusted up/down front/back or does this just swivel around the base?

Answer11:Yes, You can adjusted up-down or front-back.

Question12:is it compatible with the shure mv51?

Answer12:It can be used with all microphones compatible with 3/8" and 5/8" adapters.

Question13:Would this be able to hold a Canon M50 instead of a mic?

Answer13:It does work, If Canon M50 has a compatible connection to 3/8โ€™โ€™ to 5/8โ€™โ€™ screw adapter.

Question14:What is the warranty?

Answer14:it is covered by a 30-day amazon product return guarantee. But if you have any problems after this time has expired, contact us. We can help you.

Question15:Is this thing made of completely all metal like even the compression points or the bending points where they lock down mechanisms are is that all meta

Answer15:The compression points and the bending points are plastic. Other parts of the Boom Arm are made of metal.

Question16:How easy is it to swap between different mounts if I wanted 2 mount locations?

Answer16:This is very simple. You can change it in 5 minutes. Very easy to disassemble and install.

Question17:Is it possible to adjust the angle of the microphone on its own axis once it's installed?

Answer17:After installing it on the table, it can rotate 360 degrees. there is no screw restricting 360-degree rotation. After installing the product, turn the product whichever way you want to turn it, it will stop where you left it.

Question18:Can you prop this up on a glass desk?

Answer18:If your table is durable and of high quality, you can use it. The C clamp has soft pads.

Question19:Does this work with the elgato wave3?

Answer19:IXTECH Boom Arm has 3/8โ€™โ€™ to 5/8โ€™โ€™ screw adapter, so you can use with Elgato Wave: 3 Mic.

Question20:What is the weight capacity of this?

Answer20:IXTECH Boom Arm is able to hold most microphones ( with a bearing capacity of 2.2 lbs) and it is ideal for a wide variety of premium heavy-duty broadcast/studio microphones to discrete and lightweight mic.

Text columns with images

With Rode Microphone

IXTECH Elegance boom arm is compatible with most standard mics with a standard 5/8" or 3/8" threading and makes a must-have accessory for any radio or home recording studio.You can easily install your Rode Microphone.

With Blue Yeti Microphone

Make your voice sound better in the podcasting studio. This 360ยฐ rotatable microphone boom arm allows you to get the perfect mic placement much easier and with better posture.You can easily install your Blue Yeti Microphone.

With Shure Microphone

IXTECH Elegance microphone arm stand has sturdy suspension springs that keep your microphone stable in all positions, prevent shaking, and make your recording much faster.You can easily install your Shure Microphone.

With Hyperx Microphone

Dynamics, Strong, Durable, Stylish, Natural and a Good Quality Boom Arm Microphone. You can easily install your Hyperx Microphone.

Customer Reviews

Based on 101 reviews Write a review